Placa pentru constructia canalelor de aer

Stimate client,

         Importam si comercializam panouri Europan tip sandwich, formate dintr-un strat termoizolant, placat pe ambele fete cu folie din aluminiu cu grosimea de 80 de microni. Firma Europan fabrica 2 tipuri de panouri: CLASSIK si PRAKTICO, in mai multe tipodimensiuni. Diferenta dintre cele 2 tipuri de panouri consta in aceea ca panourile PRAKTICO se livreaza pretaiate in benzi de marimi standard si latimi de 50mm pentru a usura realizarea pieselor speciale.

Materialul termoizolant este o spuma rigida de poliizocianurat cu celule inchise(PIR), neutra din punct de vedere fizic si chimic, este un material insolubil si inactiv si un bun izolant termic. Stratul de spuma temoizolanta este continuu si are grosime constanta in orice punct al panoului. Folia de aluminiu este acoperita pe suprafata exterioara cu un strat de lac poliesteric ( aproximativ 2g/m2 ) rezistent la intemperii si raze ultraviolete.

Cele 2 folii de aluminiu ( interioara si exterioara ) asigura robustetea, rigiditatea, rezistenta la coroziune si la deformare a panourilor. Foliile de aluminiu constituie o bariera impotriva patrunderii vaporilor in spuma rigida, impiedicand formarea condensului.

Aluminiul ( folie, banda adeziva, profil ) care intra in constructia panourilor si a tubulaturii de ventilare si climatizare este un material incombustibil, care sub actiunea focului sau a temperaturilor inalte nu se aprinde, nu arde mocnit si nu se carbonizeaza. El nu favorizeaza propagarea focului sau a gazelor toxice. Panourile Europan si tubulatura de aer realizata din aceste panouri sunt FONOABSORBANTE.

Tubulatura realizata din panouri Europan se utilizeaza in instalatii de ventilare si climatizare in care temperatura de lucru a aerului este cuprinsa in domeniul -30 C ~ +80 C. Tubulatura de ventilatie realizata din panouri Europan poate fi montatain instalatii in care viteza de circulatie a aerului este cuprinsa in domeniul 13 ~ 25 m/s. Tubulatura de ventilare este rectangulara, sectiunea de trecere a aerului fiind dreptunghiulara sau patrata.

Panourile Europan si procedeul de realizare a tubulaturii de ventilare, nu prezinta nici un pericol pentru sanatatea oamenilor si nici nu constituie un factor de poluare a mediului in conformitate cu legislatia in domeniu, daca se respecta cu strictete indicatiile din manualul de exploatare si intretinere a produselor.

Datorita caracteristicilor tehnice si structurale speciale panourile pot fi utilizate in orice tip de proiect cu destinatii cum ar fi: cladire de birouri, centre comerciale, cladiri administrative, restaurante,spitale, fabrici de medicamente, ansambluri rezidentiale.

Placa pentru confectionarea canalelor de aer

 

Panoul IS. OK G80


Panou cu strat termoizolant placat pe ambele fete cu folie de aluminiu gofrat de 80 microni.

Dim: 1400 x 1200 x 20 mm

Panoul IS. OK L80

Panou cu strat termoizolant placat cu folie de aluminiu gofrata pe una din fete si cu folie de aluminiu neteda pe cealalta, ambele avand grosimea de 80 microni.

Dim: 1400 x 1200 x 20 mm

Panoul IS OK Extra G80

Panou cu strat termoizolant placat pe ambele fete cu folie de aluminiu gofrat de 80 microni.

Dim: 1400 x 1200 x 20 mm