EUROVENT
ACCESORII ACS


ACCESORII ACS

Camera de intarziere - Retard Chamber
Camera de intarziere se foloseste impreuna cu statia de alarma pentru a preintampina alarmele false ce pot fi declansate de miscari nesemnificative ale apei in sistem. Acest produs este de fapt un rezervor de retinere care previne declansarea alarmei atunci cand variaza presiunea apei, dar va permite declansarea alarmei in momentul in care debitul este constant. Camera de intarziere este confectionata din otel inox.
Pentru alte detalii tehnice click aici.

 

Gong - RETARDMODE Gong Hidraulic - Retardmode
Model EA este un gong de alarma cu motor hidraulic. Acesta suna continuu atunci cand sistemul de sprinklere este activat. Rotorul si arborele de transmisie sunt eficiente din punct de vedere energetic, confectionate din material usoare,nemetalice si nu necesita o ungere externa. Gongul, capacul de protectie si carcasa motorurului sunt confectionate dintr-un aliaj din aluminiu, rezistent la coroziune.
Pentru alte detalii tehnice click aici.

Manometru - Pressure Gauge Manometru - Pressure Gauge
Manometru D=100mm, cu tub Bourdon cu glicerina, interval de masurare 0-16bar,pentru ACS-uri si camera de pompare pentru acestea. Echipate cu adaptoare de conectare de 1/4" si 1/2" BSP. Corespund cerintelor BS EN 837-1. Carcasa este din otel inoxidabil. Montaj se face direct in partea de jos a instalatiei.
Pentru alte detalii tehnice click aici.

Detector de curgere - Flow Switch Detector de curgere - Flow Switch
Dimensiuni: 1",1 1/2",2",2 1/2",3",4",6",8"
Aprobate: CE, LPCB, FM, VdS
Pentru alte detalii tehnice click aici.FURNIZORI 
Terratacho Business Mail   Service Intretinere Calculatoare

web counter