EUROVENT
APLICATII SPECIALE


APLICATII SPECIALE

Firma EUROPAN este una dintre putinele firme care are o paleta larga de panouri pentru cele mai diverse aplicatii speciale. Astfel, pentru instalatii in mediu extern sau intern, pentru aplicatii in domeniu industrial, commercial, unitati pentru ingrijirea sanatatii, industriei farmaceutice, alimentare, la piscine si unitati Spa, se recomanda folosirea panourilor speciale, elaborate pentru un anumit scop specific.


Aceste panouri au caracteristici speciale care le fac sa fie mai rezistente la factorii climatici si raze UV, sau impiedica depunerile de praf, sau dispun de un strat antimicrobian, ori au un strat extra gros de lac protector impotriva mediului corosiv, etc. Trebuie amintit faptul ca aceste panouri au si o spuma de densitate corespunzatoare, de 49-50 kg/m3, ceea ce asigura executia sistemelor de tubulatura care rezista la presiuni interioare pana 1500-2000 Pascali, la forta vantului si greutatea stratului de zapada, sau alte sarcini rezultate din aplicatiile tubulaturii.


In cazul in care o aplicatie speciala se executa din panou “obisnuit” ( cel mai ieftin ), adica panou cu invelis aluminiu de 60 microni, densitate spuma de 35 kg/m3, suprafata gofrat/gofrat, asamblat cu banda de aluminiu de 20-30 microni, adeziv si silicon “No Name” cel mai ieftin si “trusa de scule” constand dintr-un cutter si un tub gol de silicon in loc de spatula,avem sanse mari ca aceasta executie sa nu reziste la intemperii (pasarile ciugulesc aluminiul, grindina gaureste panoul, sub greutatea zapezii se indoaie tubulatura, etc). De asemenea un panou “obisnuit” nu rezista la aplicatii Spa din cauza corodarii, sau nu are efect antimicrobian, ceea ce este inadmisibil la spitale si salile operatorii unde au fost planuite.


Sistemele de tubulatura EUROPAN, in cazul unei executii de catre o firma profesionala, instruita de firma noastra, are o garantie de 2 ani!


Pentru prezentarea generala a Sistemului Antimicrobian click aici.

Pentru prezentarea generala a Sistemului pentru Mediu Coroziv si Piscine click aici.


FURNIZORI 
Terratacho Business Mail   Service Intretinere Calculatoare

web counter