EUROVENT
INFORMATII PROFIT


INFORMATII PROFIT

Sistemul de imbinare Profit este o metoda de asamblare mecanica a capetelor de teava din otel nervurate, care sunt fixate una de cealalta printr-o asamblare de semicuple.

 

Acestea asigura si etansarea la depresurizare prin presarea pe capetele de teava a unei garniture de cauciuc cu profil special, presare realizata prin strangerea bolturilor de fixare.

 

Metoda Profit de montaj mecanic, este una dintre cele mai versatile, economice si rezistente metode existente astazi.
Acest sistem ofera o intreaga gama de avantaje atat instalatorilor cat si beneficiarilor acestor instalatii. Sunt eliminate metodele scumpe de sudura

 

Personalul care efectueaza montajul , nu trebuie sa aibe o calificare inalta si nu necesita aprobari speciale din partea institutiilor care certifica dreptul acestora de a suda tevi ce urmeaza sa stea sub presiune.

 

Deasemenea, nu este necesar un control cu echipamente speciale gen ultrasunete, simpla proba sub presiune fiind suficienta. Timpul de montaj este de 3-4 ori mai scurt. Intregul montaj se realizeaza doar cu o singura trusa de chei.  In cazul in care apare necesara o modificare a traseului conductelor, este o operatie de cateva minute de al reconfigure in intregime.


FURNIZORI 
Terratacho Business Mail   Service Intretinere Calculatoare

web counter