EUROVENT



aici va fi flash top

REFERINTE - Sonaca Turda

Sonaca Turda

Lucrarea a fost facuta langa Turda, in zona industriala.

ECT - Livrare panouri pretaiate si accesorii Europan, CCM -proiectant si executant lucrare, Client - Sonaca Aerospace Transilvania

In interiorul halei de productie s-a facut o alta hala mai mica zis zona de "camera curata" unde se vor produce aripi de planoare cu o tehnologie noua.

Camera curata este o incapere inchisa ermetic cu antecamera de curatare la intrare si  la iesire. In camera curata este o oarecare suprapresiune de aer, astfel daca cineva intra sau iese, nu poate introduce aer nefiltrat sau praf sau alte particole.

Aerul inrodus din instalatia de tratarea aerului in camera curata cu ajutorul tubulaturii preizolate Europan este la fel de curata ca intr-o sala de operatii chirurgicale. Aerul este monitorizat continuu cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate, astfel aerul filtrat in mai multe trepte si tratat este introdus la suprapresiune de aproximativ 1000 Pa in camera curata ca sa se creeze suprapresiunea dorita. Aerul uzat este indepartat prin guri de extragere tot prin tubulatura preizolata Europan si este inapoiat la instalatia de tratarea aerului unde cu ajutorul schimbatorului de caldura energia termica este recuperata inainte ca aerul uzat sa fie eliberat in natura.

Camere curate se folosesc la halele de asamblere a microchipurilor, a protezelor de implant, laboratoare, etc, unde puritatea aerului este necesara.



Sonaca Turda



 
Terratacho Business Mail   Service Intretinere Calculatoare

web counter